بر اساس تحقیقات صورت گرفته، آنتی اکسیدان موجود در چای ترش به بهبود بیماریهای کبدی کمک مینماید. در واقع، این ترکیبات، سلولهای رادیکال آزاد را از بدن خارج نموده و بافتها و سلولهای سالم را نیز پاکسازی میکنند. بنابراین، عمر مفید اعضای بدن افزایش یافته و در مقابل عوامل بیماریزا مقاومت بیشتری خواهند داشت. مصرف چای ترش میزان اوره و همچنین،حرکات روده را افزایش میدهد. به دلیل این که این چای ادرارآور است، میتوان از آن برای رفع یبوست استفاده نمود. در نتیجه، وزن کاهش یافته و همچنین عملکرد سیستم گوارش بهتر خواهد شد. در ضمن، خطر ابتلا به سرطان روده نیز کاهش مییابد. از چای ترش می توان به عنوان یک نوشیدنی بعد از ورزش برای رفع عطش ناشی از تحرک زیاد، استفاده کرد. بدین منظور، معمولا چای ترش را به صورت قالبهای یخی در آورده و مصرف مینمایند. از سوی دیگر، چای ترش دارای طبعی سرد بوده و در نتیجه، مصرف آن به کاهش دمای بدن افراد کمک مینماید. متخصصان توصیه میکنند که میزان سدیم مصرفی خود را بین ۱۵۰۰ تا ۲۳۰۰ میلی گرم در روز محدود کنید. این مقدار نزدیک به یک قاشق چایخوری نمک است. بهتر است برای کاهش سدیم در رژیم غذایی خود، نمکدان را از میز غذای خود حذف کنید. از گیاهان و ادویهها برای افزودن عطر و طعم استفاده کنید. غذاهای فرآوری شده مملو از سدیم هستند، آنها را به حداقل برسانید. هنگام خرید، برچسبهای روی مواد غذایی را بخوانید و در صورت امکان گزینههای کم سدیم را انتخاب کنید. وزن بالا و فشار خون دست بهدست هم میدهند. چربی اضافی دور کمر، بسیار دردسرساز است. چربی این ناحیه، اعضای مختلف شکم را احاطه میکند و مشکلات جسمی بسیاری از جمله فشار خون بالا را با خود میآورد. گفته میشود که به طور کلی، مردان باید اندازه دور کمر خود را به کمتر از ۱۰۰ سانتی متر اینچ و زنان به کمتر از ۸۸ سانتی متر برسانند. هر سیگاری که میکشید، به طور موقت تا چند دقیقه فشار خون شما را افزایش میدهد. اگر سیگاری باشید، فشار خون شما میتواند برای مدت طولانی افزایش یابد. تحقیقات میگوید، افرادی که فشار خون بالا دارند و سیگار میکشند بیشتر در معرض خطر حمله قلبی و سکته هستند. فراموش نکنید که در معرض دود سیگار بودن نیز شما را با خطر افزایش فشار خون و بیماریهای قلبی مواجه میکند. در دنیای پر سرعت امروز که پر از خواستههای روزافزون است، کاهش سرعت و داشتن آرامش کاری دشوار است. مهم است که از مسئولیتهای روزمره خود فاصله بگیرید تا بتوانید استرس خود را کاهش دهید. استرس میتواند در لحظه فشار خون شما را افزایش و مقدار زیاد آن میتواند شما را در معرض خطر پرفشاری خون قرار دهد. برای کنترل استرس میتوانید چند راه ساده را امتحان کنید، چند نفس عمیق بکشید، تمرکز خود را به نکات خوب زندگی جلب کنید، مدیتیشن انجام دهید یا یوگا تمرین کنید. 6- به هيچ عنوان الکل ننوشيد، زيرا الکل خيلي سريع مقدار تري گليسريد خون را افزايش مي دهد. 7- براي کاهش مقدار تري گليسريد خون مي توانيد رژيم غذايي DASH يا TLC را امتحان کنيد. براي کسب اطلاعات درباره هر کدام از اين رژيم ها روي آن ها کليک کنيد. لیپیدها، نوعی چربی هستند و در بدن انسان نقش حیاتی دارند. برای مثال غشاهای سلولی، بدون لیپیدها از بین میروند اما وقتی سطوح تری گلیسرید که نوعی لیپید است افزایش مییابد، مشکلآفرین میشود. تری گلیسریدها ترکیب شیمیایی هستند که در مواد غذایی، بدن و پلاسمای خون، موجودند و همراه با کلسترول لیپیدهای پلاسما را تشکیل میدهند. تری گلیسریدهای پلاسما ناشی از چربی مواد غذایی هستند و یا از سایر منابع انرژی مانند کربوهیدراتها در بدن ساخته میشوند. انرژی که از طریق غذا وارد بدن شده فورا توسط بافتها مورد مصرف قرار نمیگیرد، بلکه به تری گلیسرید تبدیل شده و به سلولهای چربی منتقل میگردد تا ذخیره شود. هورمونهای بدن، آزاد شدن تری گلیسریدها را از بافت چربی تنظیم میکنند. چای ترش حاوی مقادیر بالایی از مولکولهای آنتی اکسیدان بوده و مانع از بروز بیماری و آسیب به سلولها توسط رادیکالهای آزاد میشود. یکی از برجستهترین خواص چای ترش، کاهش فشار خون است. اگر فشار خون بالا کنترل نشود، میتواند تأثیرات منفی بسیاری بر سلامتی و به ویژه قلب انسان داشته باشد. ابتلا به فشار خون بالا احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد. در آزمایشی که بر روی 65 نفر بیمار مبتلا به فشار خون بالا انجام شد، پس از گذشت 6 هفته کسانی که چای ترش مصرف کرده بودند نسبت به دیگر افراد فشار خون بسیار پایینتری داشتند. اگرچه چای ترش تاثیر مطلوبی بر فشار خون دارد، اما مصرف آن به افرادی که از داروی هیدروکلروتیازید استفاده میکنند توصیه نمیگردد. این دارو برای درمان فشار خون بالا تجویز میشود و ممکن است با چای ترش تداخل دارویی داشته باشد. پژوهشها نشان داده است که چای ترش میتواند چربی خون را نیز کاهش دهد. چربی های اصلی موجود در پلاسما عبارت است از کلسترول و تری گلیسرید که به صورت متصل به پروتئین در پلاسما ( تحت عنوان لیپوپروتئین ها ) در گردش می باشند. چربی بالای خون به چند گروه می تواند تقسیم بندی شود . در نوع اول آن برداشت تری گلیسرید و VLDL دچار نقص می باشد. در افراد جوان می تواند خود را تشان دهد . در این حالت احتمال پانکراتیت و درد شکمی وجود دارد . در نوع دوم میزان LDL خون بدلایل مختلفی افزایش می یابد. در این افراد LDL و کلسترول خون بالا می باشد . در این افراد باید با استفاده از رژِیم غذایی و مصرف دارو میزان کلسترول را تحت کنترل درآورد . در نوع سوم میزان VLDL و کلسترول خون بالا است . در این افراد هم باید با استفاده از رژیم غذایی و دارو چربی خون در حد نرمال حفظ شود. در نوع چهارم میزان تری گلیسرید بالاست . میزان کلسترول نرمال و یا کمی بالاست. این نوع چربی خون معمولا می تواند با اختلال در متبولیسم قند ( مقاومت به انسولین ) و چاقی همراه باشد. در نوع پنجم میزان تری گلیسرید بالاست و علاوه بر آن میزان شیلومیکرون هم بالاست. علایم با مصرف الکل و چربی تشدید می شود. خطر اصلی در این افراد پانکراتیت می باشد. بالا بودن سطح چربي خون ممكن است منجر به تصلّب شرائين و افزايش خطر سكتههاي قلبي شود. وجود چربي اشباع شدۀ بيش از اندازه در رژيم غذايي ممكن است عامل آن باشد اما ارثي بودن آن هم قابل انكار نيست. كلسترول براي بسياري از اعمال بدن لازم است و ذاتاً خطرناك نميباشد. اين نوع كلسترول خاصيت چسبندگي دارد و به راحتي به جدار داخلي ديوارۀ رگها ميچسبد و باعث باريك شدن و در نهايت انسداد مجراي داخلي رگها ميگردد. از اين رو به كلسترول بد معروف است. اين نوع كلسترول مولكولهاي چربي را از كبد به ديگر قسمتهاي بدن حمل ميكند و بعد از انتقال چربي به بافتها، تبديل به كلسترول LDL ميگردد. اين نوع كلسترول، كلسترولهاي LDL موجود در طول ديوارههاي رگها را پيدا كرده و به آنها ميچسبد و آنها را از جدارۀ رگها پاك ميكند و از باريك شدن و انسداد رگها جلوگيري مينمايد. به همين دليل به كلسترول خوب معروف است. بیماری های مزمن شدید داشتن قرمزی محلول شیمیایی را با کمک یک اسفنج به دستان شما می زنند هل از ادویه های ضد چربی شکم و پهلو چه آزمایشهای خونی بطور روتین درخواست میشوند؟ عرق دارچین با طبعی گرم استفاده از مشروبات الکلی لیمو ترش حلقه شده در صورت تمایل منتها حالت گرم شدن و گرگرفتگی ایجاد می کند و پوست قرمز می شود. پلاگر بر روی سه اندام مهم بدن شامل دستگاه گوارش، پوست و اعصاب اثر می گذارد. عوارض گوارشی شامل بی اشتهایی، التهاب و ناراحتی زبان، کاهش اسید معده و در نتیجه بروز عفونتهای مکرر گوارشی، تهوع، دل درد، التهاب و ورم روده می باشد. بارزترین علامت گوارشی، اسهال شدید است. حساسیت، سردرد و بی خوابی در مراحل اولیه ایجاد می شود و به زودی به دنبال آن علایم ذهنی و روحی شدیدتری مانند فراموشی، اوهام و بالاخره یک افسردگی شدید که تقریبا مقدمه مرگ است، ظاهر می شود. یکی از این عوامل کمبود تریپتوفان می باشد. جالب است بدانید که تریپتوفان یک ماده تشکیل دهنده ساختمان پروتئینها می باشد که در بدن، تبدیل به نیاسین می گردد. لذا افرادی که تحت رژیم غذایی فقیر از لحاظ پروتئین هستند، در خطر ابتلا به کمبود نیاسین قرار دارند. اگر در غذای روزانه تریپتوفان به اندازه کافی مصرف کنیم، نیاز به این ویتامین کاهش می یابد. از آن جایی که نیاسین در آزاد کردن انرژی از مواد انرژی زا اهمیت دارد، بنابراین اگر مواد انرژی زا زیاد مصرف کنیم، نیازمان به این ویتامین بالا می رود.
درمان آن نیز از طریق کنترل چربی خون است (3)نظرات این مطلب
تعداد صفحات : -1
درباره ما
اطلاعات کاربری
آرشیو
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی